Wywalczyły tygodniowy staż w Restauracji w Sopocie
DNIA 14.04.2016 UCZENNICE AGATA DZIEMIAŃCZYK I AGATA MIERZWA WYKAZAŁY SIĘ UMIEJĘTNOŚCIAMI KULINARNYMI NA MIĘDZYSZKOLNYM KONKURSIE GASTRONOMICZNYM W GDYNI.
AGATY PRACOWAŁY W ZESPOLE I PRZYGOTOWAŁY ZAKĄSKĘ I DESER WEGETARIAŃSKI INSPIROWANY WIOSNĄ. ZAKĄSKA -TARTA DROŻDŻOWA Z WARZYWAMI NA ZIELONYM TLE , DESER - CZEKOLADOWA KULA Z SOSEM TOFFI NA ZIELONYM(MIĘTOWYM) BISZKOPCIE.
NASZ ZESPÓŁ OTRZYMAŁ WYRÓŻNIENIE - TYGODNIOWY STAŻ W RESTAURACJI CRUDO W SOPOCIE.
DOŚWIADCZENIE ZDOBYTE NA KONKURSIE JAK PODKREŚLAJĄ UCZENNICE JEST BARDZO MOBILIZUJĄCE I ZACHĘCA DO CIĄGŁEGO DOSKONALENIA UMIEJĘTNOŚCI KULINARNYCH.
Krystyna Wudniak – Styn
PCE, ZSP