Potrawa Bożonarodzeniowa - to hasło konkursu gastronomicznego
Uczestnikami konkursu byli uczniowie klasy II A kucharz , którzy przygotowali potrawę na nadchodzące święta Bożegonarodzenia.
Jury konkursu w składzie pani Z. Gawrylak i K. Wudniak-Styn po ocenie prac młodzieży , wyróżniło:
N. Jankowską,
J.Tkaczyk,
R. Szczypior
D. Śledz-Gaffkę
oraz przyznało;
I miejsce K.Król za potrawę - paprykę faszerowaną - trzy kolory
II miejsce K.Rosanowski za potrawę - krokiety z kapustą i grzybami
III miejsce Sz.Nowak za potrawę - sałatka z kozim serem i sosem żurawinowym
Dziękuję za zaangażowanie i udział uczestnikom konkursu.
Życzę wszystkim zdrowych i spokojnych oraz pełnych inspiracji kulinarnych zbliżających się świąt.
K.Wudniak - Styn