EGZAMINY POPRAWKOWE ODBĘDĄ SIĘ W DNIACH 24-26 SIERPNIA 2015 R.
EGZAMINY POPRAWKOWE
ODBĘDĄ SIĘ W DNIACH 24-26 SIERPNIA 2015 R.
24 sierpnia 2015 r. poniedziałek
- Matematyka uczniowie z klas: - III TB, III TŻ, II TLb, I TLb
godz. 8.00 s. 202
2. Wychowanie fizyczne uczniowie z klas: -III B,I A, II b, II B
godz. 8.00 -sala gimnastyczna
3. Język polski uczniowie z klas: I A, I B, IV TB, II TLa
godz. 10.30 s. 203
25 sierpnia 2015 r. wtorek
- Geografia uczniowie z klas: II TŻ,
Biologia uczniowie z klas: I B, I a
Język niemiecki zawodowy uczniowie z klas: II B
godz. 8.00 s. 204
- Kosztorysowanie i dokumentacja przetargowa uczniowie z klas: III TB
Organizacja robót budowlanych uczniowie z klas: II TB, I TB
Sieci komunalne uczniowie z klas: II b
godz. 8.00 s. 29
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem uczniowie z klas: I A
godz. 11.00 s. 205
26 sierpnia 2015 r. środa
- Podstawy działalności w gastronomii uczniowie z klas: I A
Podstawy przedsiębiorczości uczniowie z klas: I a, I A, I B
Przedsiębiorca w handlu uczniowie z klas: II A
Działalność gospodarcza w gastronomii uczniowie z klas: III TŻ
godz. 8.00 s. 29
2. Dokumentacja techniczna uczniowie z klas: II b,I TB
Technologia i materiałoznawstwo uczniowie z klas: II b
godz. 11.00 s. 28
27sierpnia 2015 r. czwartek
1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii uczniowie z klas: II TŻ,
Obsługa klienta uczniowie z klas: II A
Technika i bezpieczeństwo w gastromomii uczniowie z klas: I A
Procesy transportowe w logistyce uczniowie z klas: IITLb
Logistyka zaopatrzenia i produkcji uczniowie z klas: II TLa
Rysunek zawodowy uczniowie z klas: II b
godz 8.00 sala 29